ANGAJARE VIDEOCHAT

Angajare videochat pentru tine. Este foarte simplu. In citeva cuvinte va explicam drumul ce trebuie sa il urmati pentru a putea sa fiti angajate la videochat in studioul nostru de videochat.

Mai in josul paginii, veti gasi 2 cuvinte "apasa aici". apasind aceste cuvinte veti fi dusi la un formular foarte simplu pe care va trebui sa il completati din pagina de contact pentru a putea sa fiti pe lista de angajare videochat. Dupa completarea formularului cu datele dvs. personale, apasati butonul trimite.

ACEASTA ESTE TOT CE TREBUIE SA FACETI, TRIMITETI FORMULARUL. In max 24 de ore persoana care se ocupa cu angajarea la videochat a personalului pentru video chat, va va contacta, (este posibil si in aceeasi zi), si dupa o discutie foarte scurta veti fi invitata la un interviu la firma noastra in vederea angajarii. Daca toate acestea sunt indeplinite in max 3 zile putei fi angajata la videochat , si , bineinteles sa va incasati suma de 100 usd Prima De Angajare Videochat. Suna bine nu-i asa? Contacteaza-ne si te vei convinge!

Colectivul Nostru iti sta da dispozitie 24/7 TE ASTEPTAM LA VIDEOCHAT!

Pentru a va inscrie in site si a primii toate informatiile de care aveti nevoie apasa CONTACT ANGAJARI DIN STUDIO


 

Se fac angajari

Stim ca esti o fata puternica si dornica sa incerci ceva nou, de aceea ne-am gandit la tine si iti propunem sa faci videochat.

Daca optezi pentru a face videochat din studio, mai jos iti enumeram citeva din avantaje:

100USD


Prima de angajare la semnarea contractului

1000USD


Salariul minim garantat

500USD


Pentru fiecare fata adusa de tine

Bonusuri consistente de pina la 80 % pentru modelele cu mare valoare

 

Galerie foto