Videochat

Videochat reprezinta o modalitate prin care modelele din lumea intreaga interactioneaza live cu utilizatorii de video chat. Pentru a deveni model de videochat nu este necesara experienta. Trebuie doar sa ai peste 18 ani si sa iti doresti sa lucrezi cu seriozitate si implicare in domeniul video chat. Astfel, poti ajunge la castiguri substantiale intr-un timp scurt. Un job in videochat iti ofera de asemenea, posibilitatea unui program flexibil, in care TU decizi cat muncesti si cati bani vrei sa castigi. Alege sa te bucuri de avantajele unui job in videochat si vei descoperi ca aceasta activitate iti aduce numeroase satisfactii.

VideochatJob este o companie cu o experienta de 6 ani in domeniul videochat. Studioul nostru de videochat este format dintr-o echipa de adevarati profesionisti. Colaboram cu cele mai prestigioase site-uri de video chat din afara, iar activitatea modelelor nu poate fi vizionata din tara. Videochat-ul iti aduce avantaje financiare garantate, fie daca doresti sa lucrezi in studiourile noastre de videochat amplasate in zone sigure, fie daca doresti sa lucrezi de acasa.

Activitatea de videochat este perfect legala, un loc de munca in domeniul videochat oferindu-ti carte de munca , salariu si chiar bonusuri in functie de performanta.

Daca esti o persoana hotarata, ai cunostinte medii de limba engleza/franceza, cunostinte minime de folosire a computerului si iti doresti un job in domeniul videochat, nu iti ramane decat sa ne contactezi. Noi iti vom oferi toate detaliile necesare unui job in video chat. Orice intrebare ai este bine venita, aceasta demonstrand ca esti o persoana inteligenta, o persoana care doreste sa fie informata in privinta oricarui aspect din domeniul videochat.

Contacteaza-ne la 0745013458 si vei afla tot ce te intereseaza referitor la activitatea de video-chat.

VideochatJob asteapta telefoanele, mailurile sau mesajele voastre 24 de ore din 24, 7 zile din 7.


 

Se fac angajari

Stim ca esti o fata puternica si dornica sa incerci ceva nou, de aceea ne-am gandit la tine si iti propunem sa faci videochat.

Daca optezi pentru a face videochat din studio, mai jos iti enumeram citeva din avantaje:

100USD


Prima de angajare la semnarea contractului

1000USD


Salariul minim garantat

500USD


Pentru fiecare fata adusa de tine

Bonusuri consistente de pina la 80 % pentru modelele cu mare valoare

 

Galerie foto